ebt-Finals-2019

Baia Mare nu a găzduit niciodată un eveniment sportiv de o asemenea anvergură. Peste 400 de sportivi din 15 țări vin vara asta la „ebt Finals 2019”, Finala Campionatului European de Beach Handball Intercluburi, care se desfășoară în perioada 6-9 iunie la Baia Mare, în Centrul Vechi al orașului. Plaja de la munte, devenită deja binecunoscută românilor, bate astfel un nou record pentru hanbalul pe plajă românesc, găzduind o competiție de anvergură europeană.

Premiera europeana. Handbal pe plaja pe timp de noapte la "ebt Finals 2019"

În fiecare an v-am obișnuit cu premiere pe plaja de la munte, iar în acest an nu ne lăsăm mai prejos.

PREMIERĂ! Finala Campionatului European de Handbal pe Plaja se desfășoară pe 3 terenuri cu 28 de echipe!

Pentru prima dată la un „ebt Finals” se va juca pe trei terenuri, la fel cum tot o premieră este și faptul că numărul echipelor participante a fost suplimentat de la 24 la 28. O altă realizare de interes pentru Finala Campionatului European destinat cluburilor desfășurată la Baia Mare vor fi tribunele care vor avea de data aceasta o capacitate de peste 1.000 de locuri, dând întregului stabiliment imaginea unei adevărate arene sportive instalate în inima orașului.

S-a aprins nocturna la Călăraşi!

Dunărea Călărași va întâlni FCSB în optimile Cupei României. Partida va reprezenta o premieră pentru fotbalul călărășean, întrucât se va juca pe lumină artificială. Va fi primul meci de fotbal din Călărași care se joacă cu nocturnă. Jucătorii pregătiţi de Dan Alexa s-au antrenat în nocturnă pentru meciul cu FCSB din Cupa României, de joi, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Pagina 1 din 2

© 2019 nocturne.ro

motorizat de HOLISUN