Csikszereda, echipa din Liga 3, care a eliminat Dinamo din Cupă, are nocturnă ultramodernă.

Csikszereda, echipa din Liga a treia, care a eliminat Dinamo în optimile Cupei României, va avea instalație de nocturnă. După ce la meciul cu "câinii" au avut o instalație închiriată, acum o vor instala definitiv. Actualul stadion are mai puțin de 1.000 de locuri, însă acesta va fi mărit considerabil și modernizat.

Dacă la meciul cu Dinamo, "ciucanii" au plătit 52.000 de euro pentru închirierea nocturnei, acum costul achiziției definitive se ridică la 200.000 de euro, iar furnizorul este același, respectiv firma din Baia Mare care a mai închiriat instalația la mai multe meciuri.

Aceeași firmă a fost folosită și de cei de la Sepsi Sf. Gherghe, în 2017, la meciul cu Voluntari, iar apoi la inaugurarea stadionului, când și-au montat definitiv nocturnă, după ce jucaseră la Ploiești în debutul sezonului.

Contractul a fost semnat pentru furnizarea kitului de faruri pentru sistemul de iluminat, care va sosi în timp util pentru meciul din sferturile Cupei României, cu Universitatea Craiova.

A fost plătit deja avansul, iar aparatele vor ajunge la Miercurea Ciuc pe 15 februarie. La Miercurea Ciuc sunt 4 turnuri, de 22 de metri fiecare, iar pe fiecare turn vor fi 25 de faruri LightMaster One, de 2000 W, care asigură condiția din regulamentul ROAF, de 1.000 de lucși.

Potrivit regulamentului, dacă clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile necesare.