Furnizori

Image

De peste 30 de ani, oferim solutii tehnologice inovatoare pentru amenajarea unor instalatii temporare sau fixe, cu sisteme de iluminat, audio si video, in medii publice si private, oferind un suport tehnic important pentru crearea de evenimente.

Website: https://www.suonoeimmagine.it

Produse

  • Iluminare stadioane si evenimente
  • Sonorizare pentru spatii deschise
Image

Fael Luce este o companie lider in furnizarea de sisteme de iluminat inovatoare si durabile. Gama vasta de produse include sisteme de iluminat pentru zone mari si facilitati sportive, iluminat urban, structuri industriale si comerciale. Infiintata in 1965, cu sediul in Agrate Brianza (Italia), FAEL Luce a experimentat o dezvoltare vasta, care ia permis sa fie prezenta pe mai multe piete din intreaga lume, unde rata de export atinge 70% din productie.

Website: http://www.faelluce.com

Produse

  • Sisteme de iluminat pentru zone mari si facilitati sportive
Image

CML produce, vinde si inchiriaza cofraje pentru industria constructiilor; este, de asemenea, specializata in industria de inginerie, producand orice structura din otel (piloni circulari, matrite personalizate, mobilier exterior si interior etc.

Website: http://www.cmlsrl.it

Produse

  • Sisteme de sustinere
Image

Hobbit Integral RO realizeaza instalatii de incalzire in pardoseala si instalatii de degivrare, fiind prima firma din Romania care a promovat, vandut si instalat sisteme de incalzire electrica in pardoseala.

Produse

  • Sisteme de incalzaire DEVI
© 2021 nocturne.ro

motorizat de HOLISUN