Previous Next

Meciurile din optimile Cupei, Csikszereda Miercurea Ciuc - Dinamo și Dunărea Călărași - FCSB se joacă în nocturnă

Dunărea Călărași va întâlni FCSB în noctură, în meciul din optimile de finală ale Cupei României. Asta după ce oficialii dunăreni au făcut eforturile necesare și au închiriat o instalație de nocturnă.

Echipa lui Dan Alexa a ajuns în Liga 1 în această vară, iar echipa a trebuit să-și modernizeze stadionul Ion Comşa pentru a îndeplin standardele pentru Liga 1. Printre modernizări nu a fost inclusă și o instalație de nocturnă. Acum, s-a apelat deocamdată la soluția închirierii, așa că meciul cu FCSB se va putea juca la ora programată, 21:45, pe 1 noiembrie, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Oficialii de pe Dunăre au apelat la aceeași firmă din Baia Mare care a mai închiriat nocturna pentru Hermannstadt, anul trecut, tot pentru un meci de Cupă cu FCSB. Costurile închirierii nocturnei sunt de 55.000 de euro.

Instalația de nocturnă cuprinde 4 turnuri din schelă, de 22 de metri înălțime, pe care sunt montate 90 de lămpi, cu putere de 2.000 W fiecare, care dau o intensitate de 1.300 de lucși în fiecare punct al terenului.

La aceeași firmă din Baia Mare a apelat și Csikszereda Miercurea Ciuc, care va întâlni Dinamo, pe 1 noiembrie, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul se va disputa,în cele din urmă, pe micuțul stadion din Miercurea Ciuc, care are sub 1.000 de locuri, dar care va fi plin ochi la meciul cu Dinamo.

Pentru echipa din liga a treia, costurile au fost mai mici, 52.000 de euro. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc se află pe locul al treilea, cu 19 puncte, în seria a V-a din Liga a III-a, având drept obiectiv promovarea în eșalonul secund.

Potrivit regulamentului, dacă clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile necesare.

© 2022 nocturne.ro

motorizat de HOLISUN