Premiera europeana. Handbal pe plaja pe timp de noapte la "ebt Finals 2019"

În fiecare an v-am obișnuit cu premiere pe plaja de la munte, iar în acest an nu ne lăsăm mai prejos.

PREMIERĂ! Finala Campionatului European de Handbal pe Plaja se desfășoară pe 3 terenuri cu 28 de echipe!

Pentru prima dată la un „ebt Finals” se va juca pe trei terenuri, la fel cum tot o premieră este și faptul că numărul echipelor participante a fost suplimentat de la 24 la 28. O altă realizare de interes pentru Finala Campionatului European destinat cluburilor desfășurată la Baia Mare vor fi tribunele care vor avea de data aceasta o capacitate de peste 1.000 de locuri, dând întregului stabiliment imaginea unei adevărate arene sportive instalate în inima orașului.

PREMIERĂ! Pentru prima data în istorie se vor juca meciuri de handbal pe plajă pe timp de noapte

Chiar dacă nu a fost o cerință obligatorie a forului european, am reușit să asigurăm la această ediție o altă premieră europeană la un „ebt Finals”. Va fi primul turneu final de acest fel la care se va juca la lumina unei instalații profesionale de iluminat pe timp de noapte. Aceasta va asigura un grad al iluminării de cel puțin 500 de lucsi (aprox 30.000 wati), necesari pentru ca și transmisia live la televiziune și pe internet să fie de o calitate excepțională.

Această realizare a fost primită cu bucurie de reprezentanții Federației Europene de Handball, comisarul EHF Marko Trespidi – cel care răspunde direct de buna desfășurare a acestui turneu – declarând „Transmit felicitările mele întregii echipe de organizare. „ebt Finals 2019” va avea, pentru prima dată în istorie, meciuri de handbal pe plaja jucate pe timp de noapte. Cu această realizare ați doborât deja toate recordurile.”

Meritul principal al acestei importante realizări îi aparține partenerului nostru Claudiu Breban, unul din puținii profesioniști români, când vine vorba despre intalații de iluminat dedicate evenimentelor sportive. De numele lui se leagă meciul din Cupa României din 2015, disputat în nocturnă, când FCM Baia Mare a pierdut după palty-uri în fața celor de la Steaua București. Din CV-ul său face parte și iluminarea altor stadioane precum cele din Sibiu, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe și Călărași, unde nocturna mobilă a contribuit la desfășurarea în condiții perfecte a unor meciuri importante de pe scena fotbalistică din România. Datorită sponsorizării oferite de Claudiu Breban, o parte destul de importantă a meciurilor de la „ebt Finals 2019”, se vor juca în nocturnă.

© 2022 nocturne.ro

motorizat de HOLISUN